onsdag 7. desember 2016

God Jul og Godt Nytt År

Vi vil med dette ønske alle våre medlemmer, støttespillere, gutta på senteret og alle andre som titter innom bloggen vår (og det har vært mange når jeg ser på statistikken)
en riktig God Jul
og et Godt Nytt år.
Styret i klubben har tatt juleferie etter en innholdsrik og givende høst i flotte nye lokaler. Vi har hatt et par lærerike og inspirerende kurs med bra oppslutning, korrigering og ikke minst takk for all hjelpen vi fikk til dugnadene... takk skal dere ha.
For de av våre medlemmer som ønsker fortsatt å male på mandager, eller andre dager i uken så er det bare hyggelig at atelieret  er i bruk, også i romjula.
Kontakt en av oss i styret og vi vil fortelle hvordan du/dere kommer inn.

Mandagsmalingen starter opp igjen i begynnelsen av januar, og da regner vi med at vårens program ligger klart. Vi legger ut nærmere informasjon om oppstart/medlemsmøte i romjula/rett på nyåret når vi har fått programmet klart.

Til slutt vil jeg minne om at det fortsatt er ledig plass på staffeliet i banken. Se under link "Månedens bilde" under headingen på bloggen. Der står de ledige månedene. Send en e-post om du er interessert til:
ringerikes.malerklubb@gmail.comIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Mine bloggevenner!