mandag 2. januar 2017

Våren 2017 aktiviteter

Aktiviteter for våren 2017.
For nærmere informasjon/påmelding til kursene/aktivitetene våre send mail til:
ringerikes.malerklubb@gemail.com


 • 31. januar med akvarellkurs med Kjellfrid Berg.
  Kurset vil gå over 3 tirsdager kl 18 - 21. Kjellfrid har hatt akvarellkurs for oss tidligere, hun er dyktig og utvikler seg stadig med nye kurs. Pris kr. 1.000,- for 3 kvelder.
  Siste kurskveld tirsdag 14. februar
 • 11. - 12. februar - blir det abstakt maleri med Bjørulf Dyrud denne våren også. Kurset går lørdag og søndag i vårt atelier. Det har  stadig vært spørsmål om kurs med denne dyktige kunstneren. Han har hatt 2 kurs hos oss tidligere, men det er ingen forutstning for å ha deltatt på dem. Pris kr 2.200,- for medlemmer og 2.400,- for ikke medlemmer.
  Et vellykket kurs er avsluttet.
 • Mandag 6. mars kl 19.00 - Årsmøte. Etter årsmøte vil styret orientere om våren og sommerens aktiviteter på senteret. Vi skravler litt over en kopp kaffe og et (eller flere) kakestykker. Vel møtt og vi håper riktig mange møter opp.
 • Torsdag 9. mars kl. 18-21 - korrigering med Børge Brekke.
 • Helgen 18.-19. mars arrangerer vi barnetegnekurs med Marianne Frisvold.
  Marianne er til dagli lærer ved Hønefoss videregående skole, design og håndverk. Barn fra ca 10 år og vi har en maks grense på 8 stykker slik at de kan få en fin oppfølging. Begge dager kl 11-14. Pris kr 600,-
  Kurset er fulltegnet men vi tar reserve i tillfelle noen trekker seg.

 • NYTT!
  Helgen 25.-26. mars Kroki/aktkurs med Hans Normann Dahl.
  Kurset er på lørdag og søndag 6 timer begge dager. Levende modell. Vi starter med krokitegning på lørdagen og fortsetter med akttegning. På søndag maler vi akten vi tegnet på lørdag.
  Kl. 10 -16 begge dager.
  Pris kr. 1650,- for medlemmer og 1850,- for ikke medlemmer. • 22.-23. april - nytt spennende Grafittikurs med Børge Brekke.
  Dette er en ny teknikk han har jobbet med som gjør at vi kan jobbe med kunstarten inne. Dette passer nok ekstra godt for de litt yngre men kurset er åpent for alle.
  Kursbeskrivelse fra Børge:

  Graffitikurs: 
  "Kurs med de nye Molotow ONE4ALL akryl spraymaling. Et nytt og morsomt vannbasert medium som kan kombineres med vanlig akrylmaling, ONE4ALL markers, blandes med vann for effekter og males med pensel. 
  Her kan vi ta av og virkelig utfolde oss og være kreative! Sprayen tørker rimelig fort og er svært sterk og holdbar! Kan brukes på plast, keramikk, tre, metall, glass og selvsagt lerret. Perfekt til dekorasjon av møbler, sko, vegger o.l
  Gode fargekombinasjoner!
  Siden vi skal jobbe ute blir det også innføring i bruk av Molotow Premium og Urban Fine Art  graffitispray som også kan brukes sammen med ONE4ALL våt over tørr. 
  Kurset blir en kombinasjon mellom et vanlig malekurs og et med fokus på sprayteknikker. Det er ikke så viktig at deltagerne har ferdige motiver, men heller at de har fokus på å lære et nytt verktøy og utforske muligheter til nye og spennende utrykk!
  Ta med akrylmaling dere har fra før, myke pensler og store lerret! Sko og gjenstander går også bra! Deltagerene må ta med lerreter på miniumum 70x70 cm.
  Spraymaling og markers er inkludert i kursavgiften."

  Dette er kurs for alle aldre, nybegynnere og erfarne,  og håper det vil fenge de yngre som har lyst til å prøve seg.
  Førstemann til mølla.....
  Pris kr. 1500,- inkludert spraymaling og markers (ikke pristillegg for ikkemedlemmer)


 • 6. mai er det sesongåpnig av Norsk Samferdelshistorisk senter, hvor vi har vårt ateliere. Her vil det skje mye på åpningsdagen og de etterfølgende lørdager. Dette kommer vi tilbake til.

Husk også vårt staffeli i Sparebanken 1 - Ringerike hvor det er ledig plass for månedens bilde, ta en titt på oversikten som du finner http://ringerikes-malerklubb.blogspot.no/p/blog-page.html 
Ta kontakt med oss for den måneden du ønsker å stille ut bildet ditt

Mandagsmalingen starter igjen mandag 9. januar med et medlemsmøte hvor vi orienterer litt om våren.
For de som gjerne vil igang med mandagen før denne tiden, ta kontakt og du vil få en nøkkelkode for å komme inn i lokalet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Mine bloggevenner!